Techbay AS AquaComputer airplex modularity 240 mm, dual loop
Produkter   » Vannkjøling » Radiatorer » 2x120 » Produkt

AquaComputer airplex modularity 240 mm, dual loop

AquaComputer airplex modularity 240 mm, dual loop
Aquacomputer
Artikkelnr: 11983
Status: På lager
stk à kr. 2172,00
Produktbeskrivelse

airplex modularity er en modulær radiatorserie laget spesiellt for PC vannkjøling og representerer den kompetanse og know-how Aqua Computer  har tilegnet seg siden starten i 2001.

Denne radiatoren har 2 separate kjølesløyfer så her kan du ha en kjølekrets for CPU og en annen for skjermkort. 70% av kjøleflaten er på den ene kjølesløyfen, 30% på den andre. Begge kjølesløyfene er forseglet mot hverandre så kjølevæsken blandes ikke.

Om ønsket kan flere radiatorer kobles sammen til en enhet. Til det brukes en liten adapter. Side-ved-side gir seriekoblede radiatorer mens oppå hverandre gir parallellkoblede radiatorer. En seriell kobling er også tilgjengelig slik at radiatorene kan kobles etter hverandre.

Det ingen sveising eller lodding under produksjonen som kan etterlate seg forurensinger. Kjølevæsken har ikke kontakt med andre materialer enn kobber, rustfritt stål og Delrin. De sorte Delrin blokkene i hver ende kan demonteres for tilgang til kjølerørene innvendig.

Det medfølger ikke skruer. Gjengedimensjon er M3 og passende skruer kan kjøpes her. Brukes vanlige 25mm tykke vifter er M3x30 passende.

Pakkeinnhold
Radiator.
Produktdata
Størrelse (HxBxD) 63.5x146x284mm
Materiale Kobber (rør og kjølefinner), rustfritt stål (ramme), Delrin (koblingsblokk)
Gjengedimensjon, nipler 1/4"BSP
Gjengedimensjon, festeskruer M3
Finnetetthet  
Trykktest  

Tilbake

right