Techbay AS AquaComputer airplex modularity 420 mm, aluminium fins
HJEM » Vannkjøling » Radiatorer » 3x140 » AquaComputer airplex modularity 420 mm, aluminium fins

AquaComputer airplex modularity 420 mm, aluminium fins

Art.nr.: 12071
Lagerstatus: Skaffevare
1600,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

airplex modularity system er et modulært system der du kan bygge ut radiatoren i alle retninger uten begrensinger. Alt du trenger for å koble dem sammen er en koblingsring. Radiatorer som monteres side-ved-side vil kobles i serie, radiatorer som monteres oppå hverandre vil kobles i parallell.

Radiatorer kan ved hjelp av et koblingsstykke også monteres etter hverandre.

airplex modularity har ekstremt god kjøleytelse. Radiatoren har hele 21 kobberrør. Flowmotstand for vann er optimalisert og avstanden mellom kjølefinnene er optimalisert for lave lufthastigheter (støysvake vifter) og konveksjonskjøling (ingen vifter). Det er ingen isolerende lakk eller maling på kjølefinnene som kan hindre god varmeoverføring fra luft til kjølefinner.

Under produksjonen er det ingen sveising eller lodding som kan etterlate seg forurensinger. Kjølevæsken har ikke kontakt med andre materialer enn kobber, rustfritt stål og Delrin.

Moduloppbygningen gjør at radiatoren kan oppgraderes med stort utvalg tilbehør (se tilbehør seksjonen lenger ned på denne siden). Moduloppbygningen gjør også rengjøring av radiatoren enkel, det er bare til å skru av endestykkene og rengjøre med en flaskekost. Resultatet ser du så du slipper å lure på om du fikk ut alt sammen.

Det medfølger ikke skruer. Gjengedimensjon er M3 og passende skruer kan kjøpes her. Brukes vanlige 25mm tykke vifter er M3x30 passende.

Pakkeinnhold
Radiator.
Produktdata
Størrelse (HxBxD) 63.5x146x464mm
Materiale Kobber (rør), aluminium (kjølefinner), rustfritt stål (ramme), Delrin (koblingsblokk)
Gjengedimensjon, nipler 1/4"BSP
Gjengedimensjon, festeskruer M3
Finnetetthet  
Trykktest  

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5