Techbay AS AquaComputer cuplex kryos NEXT, copper/copper
Produkter   » Vannkjøling » Vannblokker, prosessor » Produkt

AquaComputer cuplex kryos NEXT, copper/copper

AquaComputer cuplex kryos NEXT, copper/copper
Aquacomputer
Artikkelnr: 12713
Status: Utsolgt
stk à kr. 1025,00
Produktbeskrivelse

cuplex kryos NEXT markerer en ny milepæl når det gjelder utvikling av CPU vannblokker. Hver detalj har blitt analysert, optimalisert og testet for å oppnå perfeksjon i kjøleytelse, monteringprosedyre og produktegenskaper. Resultatet er ikke bare en CPU vannblokk med fremragende ytelse, det har også blitt en hel produktserie med vannblokker med forskjellige materialer, farger og funksjonalitet.

Bunnen på cuplex kryos NEXT har en ekstrem fin mikrostruktur med bredde mindre enn 0.2mm. Kjølvæsken føres inn i senter gjennom en sporformet dyse og går så til hver side før kjølevæsken ledes ut igjen.

Festesystemet til cuplex kryos NEXT består av en 2.5mm tykk rustfri stålplate med forniklede fjærkopper, springfjærer, serraterte gjengepinger, bakplate med isolerende silikonpakning og serraterte lavprofilskruer med unbrako spor. Festesystemet har mekanisk stopp for optimalt og jevnt trykk mot CPU. Ferdig montert har festesystemet et meget "clean look" uten fremstikkende deler.

For optimal kjøleytelse har Aquacomputer lagt ved en tube med 0.5 gram (nok til 5 påføringer) Thermal Grizzly Kryonaut med spatel for jevn påføring. Den er kanskje den beste termiske pasten som er å få kjøpt.


Pakkeinnhold
Vannblokk. Monteringsmateriell. Bakplate. Termisk pasta (Thermal Grizzly Kryonaut, 0.5 gram).
Produktdata
Kompatibilitet Intel 1150, 1151, 1155 og 1156
Dimensjon 94x94x22 mm
Materiale Kobberbunn. Kobberhus.
Gjengedimensjon 1/4"BSP
Avstand mellom gjengehull 23.5 mm

Tilbake

right