AquaComputer kryographics Pascal for GTX 1080 og 1070 acrylic glass edition

AquaComputer kryographics Pascal for GTX 1080 og 1070 acrylic glass edition
Aquacomputer
Artikkelnr: 12620
Status: Utsolgt
stk à kr. 1079,00
Produktbeskrivelse

Denne vannblokken kombinerer kjøling av GPU, RAM og VRM i en elegant og meget flat vannblokk. Den passer skjermkort av typen GTX 1080  og GTX 1070 produsert etter nVidia referanse design (Founders Edition). Vannblokken er også kompatibel med Inno3D iChill X3 (C108V3-2SDN-P6DNX) og Inno3D iChill X4 (C108V4-2SDN-P6DNX). 

Under designprosessen var høy kjøleytelse og liten motstand definert som hovedmålene. kryographics Pascal er den første fra Aqua Computer vannblokken som bruker jetplate for GPU området. Alle relevante komponenter på skjermkortet er i umiddelbar nærhet til kjølekanalene inne i vannblokken. Etter kjølevæsken har passert GPU området splittes kjølevæsken til forskjellige områder av vannblokken.

Gjengede montasjehull for skruer er laget av forniklet messing som er et vesentlig hardere materiale enn kobber. Faren for å ødelegge gjengene er derfor mye mindre. Områdene som har kontakt med GPU og RAM er polert for best mulig metallisk kontakt. 

Koblingsblokken er festet til vannblokken med tre skruer. Den har to ¼" BSP gjengehull på hver side, totalt 4, slik at du kan koble til slange på den siden som passer deg best. Ubrukte gjengehull tettes med medfølgende blindplugger.

Pakkeinnhold
Vannblokk. Montasjemateriell. Termiske pute for VRM. Blindplugger (2 stk). Termisk pasta er ikke inkludert.
Produktdata
Materiale Kobberbunn. Akrylhus med ramme av rustfritt stål. Delrin koblingsblokk.
Gjengedimensjon 1/4"BSP

Tilbehør

Art.nr.: Navn: Lager: Pris: Antall:
11998 AquaComputer kryoconnect for kryographics, for 2 til 3 kort På lager 189,00/stk

Tilbake

right