Techbay AS Aquacomputer pumpeadapter, for Laing D5 pumper
HJEM » Vannkjøling » Pumper og tilbehør » Pumpetopper, pumpeadaptere » Aquacomputer pumpeadapter, for Laing D5 pumper

Aquacomputer pumpeadapter, for Laing D5 pumper

Art.nr.: 11522
Lagerstatus: På lager
402,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Pumpeadapteret er laget av det sterke materialet acetal. Den kan enten brukes alene eller i kombinasjon med en aqualis base tank.

Når pumpeadapteret brukes med en aqualis base tank blir det en kompakt og sømløs enhet. Monteringen er enkel, bunnen på tanken styres på plass ved hjelp fire utsparinger på pumpeadapteret. På siden av pumpeadapteret er det to ¼"BSP gjengehull (ett for vann-inn og ett for vann-ut). Brukes pumpeadapteret uten aqualis tank er det i tillegg to ¼"BSP gjengehull på toppen som også kan brukes.

Konkurrentenes tanker har et innvendig gjenget parti slik at tanken skrues på, dvs tanken har en vriende bevegelse mot pakningen når den skrues på. Aquacomputer gjør dette på en annen og bedre måte. Pumpeadapter og tank holdes sammen av en stålstang (450 ml versjonene) eller et stålrør (880 ml versjonene) mellom pumpeadapter og tanktopp. Ved tilstramning presses tanken mot pakningen uten at den samtidig har en vriende bevegelse. Ingen gjengede partier på en allerede sterk tank gjør den enda sterkere.

Pumpeadapteret kan brukes sammen med produktene i Tilbehør lenger ned på denne siden.

Pakkeinnhold
Pumpeadapter. Låsering. O-rings pakning. Brakett. Blindplugger (2 stk).  Montasjemateriell.
Produktdata

Spesifikasjoner & Dokument

 

Reviews

Fane5