Techbay AS AquaComputer tank, aquainlet PRO 100 ml, nano
HJEM » Vannkjøling » Tanker og tilbehør » Pumpemontert » AquaComputer tank, aquainlet PRO 100 ml, nano

AquaComputer tank, aquainlet PRO 100 ml, nano

Art.nr.: 11985
Lagerstatus: Utsolgt
559,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne tanken er konstruert for å monteres direkte på aquastream XT og Eheim 1046 pumper. Designet matcher pumpen perfekt og etter montasjen blir det en kompakt og sømløs enhet.

Under tanken er det samme spor som på pumpen. Montasjeplaten som orginalt følger med pumpen kan derfor justeres til å stå under midt under pumpe/tank enheten så den ikke tipper.

Det er to ¼" gjengehull på tanken, et foran og et på siden slik at du kan plassere vann-inn slangen der det passer best.

I likhet med de andre tankene i aqualisserien har også denne borosilikat glassrør. I motsetning til det rimligere akrylglasset, som ofte brukes av andre produsenter, er borosilikatglass meget hard, er motstandsdyktig mot riper og har overlegne termiske og kjemiske egenskaper.

Glassrøret har en ytre diameter på 50mm og veggtykkelse på 5mm. Toppen og bunnen er laget av Delrin og forbundet med en stang av rustfritt stål. Tanken har et innvendig nanobelegg som gjør overflaten superglatt slik at vannet glir lett av og dermed reduserer problemet med render og avsetninger på innsiden av røret.

Pakkeinnhold
Vanntank. Blindplugger (3 stk).
Produktdata
Materiale Tankrør av borosilikat. Bunn og topp av Delrin.
Dimensjon 56x67x153mm
Tankvolum 0,1 liter
Gjengedimensjon 1/4" BSP

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5