Techbay AS AquaComputer tank, aquainlet XT 100 ml, LED holder, nivåsensor, nano
HJEM » Vannkjøling » Tanker og tilbehør » Pumpemontert » AquaComputer tank, aquainlet XT 100 ml, LED holder, nivåsensor, nano

AquaComputer tank, aquainlet XT 100 ml, LED holder, nivåsensor, nano

Art.nr.: 11987
Lagerstatus: På lager
846,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne tanken er konstruert for å monteres direkte på aquastream XT og Eheim 1046 pumper. Designet matcher pumpen perfekt og etter montasjen blir det en kompakt og sømløs enhet.

Under tanken er det samme spor som på pumpen. Montasjeplaten som orginalt følger med pumpen kan derfor justeres til å stå under midt under pumpe/tank enheten så den ikke tipper.

Tanken har nivåsensor med en trykkutjevningsmembran på toppen. Det er 4 tilkoblinger, USB grensesnitt, aquabus grensesnitt, en programbar alarmutgang og en inngang for ekstern temperatursensor. For overvåkning og konfigurasjon kan aquasuite software lastes ned gratis.

Det er to ¼" gjengehull på tanken, et foran og et på siden slik at du kan plassere vann-inn slangen der det passer best.

I likhet med de andre tankene i aqualisserien har også denne borosilikat glassrør. I motsetning til det rimligere akrylglasset, som ofte brukes av andre produsenter, er borosilikatglass meget hard, er motstandsdyktig mot riper og har overlegne termiske og kjemiske egenskaper.

Glassrøret har en ytre diameter på 50mm og veggtykkelse på 5mm. Toppen og bunnen er laget av Delrin og forbundet med en stang av rustfritt stål. Tanken har et innvendig nanobelegg som gjør overflaten superglatt slik at vannet glir lett av og dermed reduserer problemet med render og avsetninger på innsiden av røret. I bunnen på tanken er det et akrylvindu og holder for en Ø5mm LED.

Pakkeinnhold
Vanntank. Blindplugger (2 stk). Intern USB kabel.
Produktdata
Materiale Tankrør av borosilikat. Bunn og topp av Delrin.
Dimensjon 56x67x153mm
Tankvolum 0,1 liter
Gjengedimensjon 1/4" BSP

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5