Produkter   » Vannkjøling » Tanker og tilbehør » Produkt

AquaComputer tank, aqualis XT 100 ml, LED holder, nivåsensor, nano

AquaComputer tank, aqualis XT 100 ml, LED holder, nivåsensor, nano
Aquacomputer
Artikkelnr: 11997
Status: På lager
stk à kr. 889,00
Produktbeskrivelse

Alle tankene i aqualisserien har borosilikat glassrør. I motsetning til det rimligere akrylglasset, som ofte brukes av andre produsenter, er borosilikatglass meget hard, er motstandsdyktig mot riper og har overlegne termiske og kjemiske egenskaper.

Tanken har nivåsensor med en trykkutjevningsmembran på toppen. Det er 4 tilkoblinger, USB grensesnitt, aquabus grensesnitt, en programbar alarmutgang og en inngang for ekstern temperatursensor. For overvåkning og konfigurasjon kan aquasuite software lastes ned gratis.

Glassrøret har en ytre diameter på hele 50mm og veggtykkelse på 5mm. Toppen og bunnen er laget av Delrin og forbundet med en stang av rustfritt stål. Tanken har et innvendig nanobelegg som gjør overflaten superglatt slik at vannet glir lett av og dermed reduserer problemet med render og avsetninger på innsiden av røret.

Der vannet kommer inn i tanken er det montert en deflektorplate for effektivt å kunne evakuere luft fra vannet. I bunnen på tanken er det et akrylvindu og holder for en Ø5mm LED.

Pakkeinnhold
Vanntank. Brakett. Deflektor. Blindplugg. Intern USB kabel. Montasjemateriell.
Produktdata
Materiale Tankrør av borosilikat. Bunn og topp av Delrin.
Dimensjon Ø50x144mm
Tankvolum 0,10 liter
Gjengedimensjon 1/4"BSP

Tilbake

right