AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 PRO tank med D5 NEXT pumpe
HJEM » Vannkjøling » Pumpe + tank combo » AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 PRO tank med D5 NEXT pumpe

AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 PRO tank med D5 NEXT pumpe

Art.nr.: 13333
Lagerstatus: Utsolgt
2379,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Alle tankene i ULTITUBE serien har borosilikat glassrør. I motsetning til rimligere akrylglass, som ofte brukes av andre produsenter, er borosilikatglass meget hard og er motstandsdyktig mot riper samt har overlegne termiske og kjemiske egenskaper. Glassrøret har en ytre diameter på 65mm og glasset har en tykkelse på hele 5mm. 

Utvendige sortanodiserte aluminiumsringer er festet til begge ender av glassrøret. Aluminiumsringene har ikke kontakt med kjølevæsken. Pumpeadapter og lokk er laget av det sterke materialet acetal. Skru av lokket og du har en stor åpning for påfylling av kjølevæske.

Tanken er konstruert for optimal strømningskarakteristikk slik at støy og vibrasjoner reduseres til et minimum. I bunnen på tanken er det et gitterfilter av rustfritt stål integrert i nedre pakning. Filteret fjerner effektivt partikler såvel som luftbobler fra kjølevæsken. For rengjøring skrues glassrøret av og pakningen med det integrerte gitterfilteret kan løftes ut og skylles under en spring.

PRO versjonen av ULTITUBE D5 har en trykkutjevningsmembran integrert i tankens lokk. Membranen slipper gjennom gasser og utligner dermed tankens interne trykk mot omgivelsestrykket uten at kjølevæsken lekker ut. Det medfølger også en LED ring med 13 addressbare LEDer som må styres av en RGBpx kontroller, eksempelvis den som sitter i D5 NEXT pumpen.

Pumpen er den avanserte Aquacomputer D5 NEXT pumpen som trolig er den mest avanserte D5 baserte pumpen som er å få kjøpt. 

Montasjemateriell for montering til sidepanel eller bunn er inkludert. For vibrasjonsisolering benyttes medfølgende vibrasjonsisolerende pumpefester.

Pakkeinnhold
Tank-/pumpeenhet. Brakett for montasje sidepanel. Brakett for montasje bunn. Støttering av vibrasjonsisolerende gummi og rustfritt stål. RGBpx LED ring. Vibrasjonsisolerende pumpefester (4 stk). Skruer og muttere. Intern USB kabel (lengde=100cm). RGBpx kabel (lengde=50cm).
Produktdata
Størrelse (HxBxD) 265x72x72 mm
Tankvolum 350 ml
Max effektforbruk 65 W ved 12 V DC (inkludert vifter og RGBpx)
Max effekt vifteutgang 25 W ved 12 V DC
Merkespenning 5 V DC, 12 V DC
Max. mottrykk 3,7 meter vannsøyle
Gjengedimensjon, vann-inn ¼" BSP
Gjengedimensjon, vann-ut ¼" BSP
Tilkobling SATA-kontakt for strøm
Turtallsignal  

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5