AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 tank med D5 PWM pumpe
HJEM » Vannkjøling » AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 tank med D5 PWM pumpe

AquaComputer tank, ULTITUBE D5 150 tank med D5 PWM pumpe

Art.nr.: 13336
Lagerstatus: På lager
1979,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Alle tankene i ULTITUBE serien har borosilikat glassrør. I motsetning til rimligere akrylglass, som ofte brukes av andre produsenter, er borosilikatglass meget hard og er motstandsdyktig mot riper samt har overlegne termiske og kjemiske egenskaper. Glassrøret har en ytre diameter på 65mm og glasset har en tykkelse på hele 5mm. 

Utvendige sortanodiserte aluminiumsringer er festet til begge ender av glassrøret. Aluminiumsringene har ikke kontakt med kjølevæsken. Pumpeadapter og lokk er laget av det sterke materialet acetal. Skru av lokket og du har en stor åpning for påfylling av kjølevæske.

Tanken er konstruert for optimal strømningskarakteristikk slik at støy og vibrasjoner reduseres til et minimum. I bunnen på tanken er det et gitterfilter av rustfritt stål integrert i nedre pakning. Filteret fjerner effektivt partikler såvel som luftbobler fra kjølevæsken. For rengjøring skrues glassrøret av og pakningen med det integrerte gitterfilteret kan løftes ut og skylles under en spring.

Pumpen er en Aquacomputer D5 PWM pumpe. PWM signal brukes for å regulere pumpehastigheten og turtallsignalet kan brukes for å overvåke pumpens turtall. Den elektronisk kommuterte kulemotoren har en svært rolig gange og har lang levetid. 

Montasjemateriell for montering til sidepanel eller bunn er inkludert. For vibrasjonsisolering benyttes medfølgende vibrasjonsisolerende pumpefester.

Pakkeinnhold
Tank-/pumpeenhet. Brakett for montasje sidepanel. Brakett for montasje bunn. Vibrasjonsisolerende pumpefester (4 stk). Skruer og muttere.
Produktdata
Størrelse (HxBxD) 250x72x72 mm
Tankvolum 350 ml
Merkeytelse 23 W ved 12 V DC
Merkespenning 12 V DC
Driftsspenning 8-24 V DC
Max. mottrykk 3,7 meter vannsøyle
Gjengedimensjon, vann-inn ¼" BSP
Gjengedimensjon, vann-ut ¼" BSP
Tilkobling 4-pins drevkontakt for strøm (lengde=100cm) 
4-pins viftekontakt for PWM inn og turtallsignal (lengde=60cm)
Turtallsignal Ja

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5