Baaske Medical tastaturbeskyttelse, PC Uni Flex Nano
HJEM » Annet » Tastaturbeskyttelse » Baaske Medical tastaturbeskyttelse, PC Uni Flex Nano

Baaske Medical tastaturbeskyttelse, PC Uni Flex Nano

Art.nr.: 13309
Lagerstatus: På lager
149,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Tastaturbeskyttelsen Uni Flex passer alle vanlige tastatur. Den hygieniske folien er lett å sette på tastaturet og gir en effektiv beskyttelse mot skitt og smittestoffer.

Uni Flex beskytter ikke bare mennesker mot smittestoffer, den beskytter også tastatur mot væske og partikler så den har sin plass i medisinske miljøer såvel som butikker, serveringssteder, verksteder etc. Denne versjonen av Uni Flex har blandet inn BASF Irgaguard® B5000 antimikrobiell (sølvioner) og gir ekstra beskyttelse mot bakterier, mugg og sopp.

Tastaturbeskyttelsen er meget tynn og du vil ved bruk merke lite til den. Materialet den er tilvirket av, Termoplastisk Polyurethane, har svært god slitestyrke, er bestandig mot olje/fett/bensin, er elastisk over et bredt temperaturområde og er motstandsdyktig mot mikrobielle angrep.

Filmen rengjøres med varmt vann og såpe alternativt desinfeksjonsmiddel inneholdende minst 70% alkohol (eks. Antibac). Den høye kvaliteten på materialet sikrer at Uni Flex holder i lang tid selv ved hyppig og intens rengjøring.

Pakkeinnhold
Tastaturbeskyttelse (1 stk)
Produktdata
Tastaturbredde 400-500 mm
Brukstid 3 måneder ved normal 8 timers arbeidsdag
Tykkelse 0,025 mm
Materiale TPU (termoplastisk polyuretan), latexfri, BASF Irgaguard® B5000 antimikrobiell tilsetning

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5