Techbay AS EK tank, EK-BAY RES D5 PWM - Acetal
Produkter   » Vannkjøling » Pumpe + tank combo » Produkt

EK tank, EK-BAY RES D5 PWM - Acetal

EK tank, EK-BAY RES D5 PWM - Acetal
EK Water Blocks
Artikkelnr: 12247
Status: På lager
stk à kr. 1959,00
Produktbeskrivelse

EK-BAY RES D5 er en vanntank med pumpehus og pumpe montert sammen til enhet. Pumpen er EK-D5 PWM Motor og er, som navnet indikerer, basert på Laing D5 med PWM regulering. Vi anbefaler at PWM benyttes til å stille inn pumpen på et fast turtall da PWM regulering med basis i CPU temperatur vil resultere i at pumpeturtall/pumpestøy vil varierer med liten eller ingen effekt på CPU temperatur.

Tanken er laget av sort acetal og monteres med vibrasjonsisolerte fester i 2 ledige 5¼" brønner. Frontplaten er laget av klar akryl for rask sjekk av vannivået, min/max merker gjør det enkelt å avgjøre om etterfylling er nødvendig og hvor mye du eventuellt bør fylle i.Fylling av vann gjøres i 3/8"BSP gjengehullet på toppen av tanken.

Inne i tanken er det montert en skive av klar akryl som stopper/reduserer vannvirvler som kan oppstå i high-flow systemer.

NB! Pumpens 4-pins PWM kan også tilkobles en 3 pins standard viftekontakt for avlesing av turtall. Feil tilkobling vil skade pumpen, blant annet vil ikke turtall kunne avleses.

Pakkeinnhold
Vanntank og pumpe. Montasjemateriell.
Produktdata
Størrelse (HxBxD)  
Materiale Acetaltank med plexi frontplate.
Gjengedimensjon nipler 1/4"BSP
Gjengedimensjon påfyllingshull 3/8"BSP

Tilbake

right