Produkter   » Kabinett » XL-ATX og mindre » Produkt

Jonsbo W2, Sort

Jonsbo W2, Sort
Jonsbo
Artikkelnr: 12037
Status: Utsolgt
stk à kr. 1349,00
Produktbeskrivelse

W2 retter seg mot kunder som ønsker å bygge et sofistikert og potent system. I kabinettet er det plass til så store hovedkort som XL-ATX. Konstruktørene har tatt hensyn til at denne type brukere ofte krever vannkjøling så det er god plass til 2x140mm radiator foran. Fordelen med å montere radiatoren der er åpenbar, etter å ha blåst kjøleluften gjennom radiatoren fortsetter kjøleluften sin ferd over hovedkort og skjermkort før den suges ut bak. Det er også to hull i bakkant på kabinettet for å føre ut slanger til ekstern vannkjøling. Strømforsyningen suger inn friskluft gjennom perforeringene bak på høyre sidepanel. Kabinettføttene er vibrasjonsisolerende.

Fronten på kabinettet er holdt helt "ren" og overbeviser med sine skråskjærte hjørner og "rett-fram" design.  Brytere og kontakter er diskret plassert nede på høyre side. Chassiset er laget av 1.0 mm stål og gir kabinettet god stabilitet. Front, sider og topp er laget av 2.0 mm tykk sortanodisert aluminium. Det er støvfilter under foran.

Innvendig er det brakett for tre 2½" hardisker. Hvis plassen for optisk drev på baksiden av kabinettet benyttes er det plass til en 3½" harddisk, hvis ikke er det plass til to 3½" harddisker. En tredje 3½" harddisk kan monteres i bunnen på kabinettet hvis 120mm viften fjernes. Harddiskene monteres med vibrasjonsisolerende fester.

Den virkelige fordelen med W2 sees først når sidepanelene er fjernet. Monteringsplateplaten for hovedkortet deler kabinettet i to termiske soner. I den ene sonen er hovedkortet og et effektivt ventilasjonssystem. I den andre sonen, på baksiden av monteringsplaten for hovedkortet, er det plass for "alt det andre", det vil si strømforsyning, harddisker og eventuellt pumpe og tank for vannkjølingen.

Avhengig av hovedkort som brukes er det også mulig å montere en 2x120 radiator i bunn på kabinettet.

Pakkeinnhold
 
Produktdata
Formfaktor HK Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, XL-ATX
Formfaktor PSU ATX
Brønner 3 stk. 2½"
3 stk. 3½" (maksimalt)
1 stk. 5¼" (på baksiden)
Vifteplasser Bunn: 2x120mm
Foran: 2x140 mm (inkludert), 1x80mm
Bak: 1x120 mm (inkludert)
Størrelse (HxBxD) 385x278x395 mm
Vekt 6,2 kg
Materiale Aluminium, stål
Ekspansjonsspor 8
Maksimal lengde skjermkort 295mm (320mm hvis nedre frontvifte fjernes)
Maksimal høyde CPU-kjøler 163 mm
Indikatorer  
Brytere Av/På, Reset
Tilkoblinger Audio inn/ut (HD+AC97), USB 3.0 (2 stk)
Annet  

Tilbake

right