Produkter   » Kabinett » Tilbehør » Lian Li PC-343B » Produkt

Lian Li CCRADBRACKETS, radiatorbraketter, kun for Lian Li PC-343B Modular Cube Case

Lian Li CCRADBRACKETS, radiatorbraketter, kun for Lian Li PC-343B Modular Cube Case
Lian Li
Artikkelnr: 10694
Status: På lager
stk à kr. 25,00
Produktbeskrivelse

Det er plass til singel, dual eller trippel radiator i 5.25" i brønnrekken på Lian Li Cube Case kabinettet. Dette brakettsettet gjør montasjen meget enkel og passer alle 120mm radiatorer. Viftene til radiatoren monteres i viftemoduler (du trenger 1 for hver 120mm vifte).

Som tommelfingerregel anbefaler vifteprodusenter en avstand mellom radiator og vifte tilsvarende halvparten av ventilatorens diameter. For 12cm vifter er det ca. 6 cm. Fordelene er bedre kjøling og mindre støy.

Dette oppnår du når du monterer radiatoren med braketter og viftemodul(er). Kantene på brakettene og viftemodulene vil møte hverandre slik at de former en tunnel for luften.

Montasjen gjøres på følgende måte:

a) Skru brakettene på raditoren som vist på bildene på denne produktsiden. Før du strammer skruene justeres avstanden mellom brakettene (målt utvendig) til 125.5mm, 254mm og 383mm for henholdsvis singel, dual og trippel radaitor.

b) Skyv radiator m/braketter på plass. Tre skruene fra innsiden av 5.25" brønnrekken og skru på mutterene fra utsiden. Ikke stram til hardere enn at radiator m/braketter kan justeres litt frem og tilbake i sporene.

c) Monter inn viftemoduler, pass på at de flukter med kabinettfronten.

d) Skyv inn radiatoren slik at brakettene møter viftemodulene. Radiatorbraketter og viftemoduler vil nå forme en tunnel.

e) Stram til mutterene på radiatorbrakettene. Viftemodulene gjør at du ikke får holdt igjen på skruen når du skrur mutterene. Når mutterene er strammet noenlunde til tar du ut viftemodulene igjen og etterstrammer skruene.

f) Mellom radiator og 5.25" brønnrekke samt i glidesporene er det mindre åpninger. Disse tettes igjen med lerretstape eller støydempningsmatte. Vi anbefaler støydempingsmatte da de både vil tette glidespor såvel som åpningen mellom radiator og 5.25" brønnrekke. I tillegg vil dempematter dempe noe av støyen.

g) Monter viftemoduler. Skal du montere flere enn 1 så begynn med den øverste. I den nederste braketten er det en åpning du kan tre vifteledningene gjennom.

Pakkeinnhold
Braketter (2 stk). Skruer.
Produktdata
   

Tilbake

right