Megahome Deluxe destillasjonsapparat for vann, rustfritt stål, hvit topp, glassmugge
HJEM » Annet » Destillasjonsapparat » Megahome Deluxe destillasjonsapparat for vann, rustfritt stål, hvit topp, glassmugge

Megahome Deluxe destillasjonsapparat for vann, rustfritt stål, hvit topp, glassmugge

Art.nr.: 13313
Lagerstatus: På lager
2895,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Har du noen gang smakt helt rent vann? Springvann innholder mange typer urenheter, ja selv flaskevann og filtrert vann inneholder urenheter. Hvis ikke urenhetene fjernes før du drikker det er det kroppen din som ender opp med gjøre filtreringsjobben. Les gjerne NRK artikkelen Sykt godt drikkevann.

Den eneste sikre måten å få helt rent vann er å bruke et destillasjonsapparat. Det gir deg renere vann enn det du vil få fra andre rensemetoder, det er en grunn til at de fleste laboratorier og sykehus kun bruker destillert vann.

Megahome har blitt de-facto standard for destillasjonsapparat til hjemmebruk. Det er enkelt å bruke, har høy kvalitet og gir et meget godt resultat. Antall tilbakemeldinger og karakterer hos Amazon taler for seg og vi bruker selv apparatet daglig til produksjon av destillert vann.

Vannet varmes forsiktig opp (varmelementet er på kun 565 Watt) til kokepunktet så virus og bakterier blir drept. Vanndampen ledes inn i en spiral av rustfritt stål og kondenserer til rent vann. Det kondenserte vannet går så gjennom et aktivt kullfilter for å fjerne VOC (flyktige organiske forbindelser) og spor av urenheter.

Etter destillering må apparatet kjøle seg ned 15-20 min før toppen taes av. Det er nesten umulig å ta av toppen umiddelbart etter destillering, venter du kan du ta den av uten problem. Dette er tilsiktet og gir en bedre tetting mellom beholder og topp.

Pakkeinnhold
Destillasjonsapparat. Ledning. Mugge, 4 liter. Rensepulver, 250 gram (sitronsyre). Aktiv kullfilter, 6 stk. Alle nødvendige deler er inkludert i pakken, det ikke nødvendig å kjøpe noe av tilbehøret under for å komme igang med destilleringen.
Produktdata
Størrelse Ø200x360mm
Vekt 3500 gram
Effektforburk 580W (varmelement 565W og kjølevifte 15W)
Spenning 230 V
Materiale, apparat Rustfritt stål
Material, mugge Glass, volum 4 liter
Kapasitet 0,7 liter/time

Spesifikasjoner & Dokument

 

Reviews

Fane5