Techbay AS PrimoFlex Advanced LRT, slange, 1/2"ID -3/4"OD, hvit

PrimoFlex Advanced LRT, slange, 1/2"ID -3/4"OD, hvit

PrimoFlex Advanced LRT, slange, 1/2"ID -3/4"OD, hvit
PrimoChill
Artikkelnr: 10466
Status: Utsolgt
m à kr. 106,00
Produktbeskrivelse

PrimoFlex er tilvirket for å tilfredstille de krav som stilles til et moderne PC vannkjølingssystem. Low Radius Technology tillater krappere bøyer uten at slangen kollapser med redusert eller ingen vanngjennomstrømning som følge. Slangens anti-mikrobe egenskaper bidrar til å holde groen nede, vanngjennomstrømningen oppe, reduserer behovet for vedlikehold og i tillegg ser det rett og slett bare bedre ut. PrimoFlex ville ikke vært førstevalget til modderene og vannkjølingentusiastene om slangen ikke også hadde et flott utseende og gode egenskaper ved lave såvel som høye temperaturer.

Den proprietære blandingen av ekstremt myk PVC (polyvinylklorid) og et fastere polymerharpiks gir PrimoFlex uovertruffene bøyeegenskaper og holdbarhet. Selv under strenge laboratorieforhold med krappe bøyer og bøying i forskjellige retninger motstår PrimoFlex kollaps, noe som er et vanlig problem når det benyttes slanger av dårlig kvalitet.

Prisen er pr. løpemeter. Bestilles eksempelvis 3 meter leverer vi en sammenhengende lengde på 3 meter, ikke tre lengder à 1 meter.

Pakkeinnhold
Slange.
Produktdata
Materiale PVC
Indre diameter (ID) 1/2" (12,5mm)
Ytre diameter (OD) 3/4" (19,1mm)

Tilbehør

Art.nr.: Navn: Lager: Pris: Antall:
12422 Barrow slangekutter På lager 44,00/stk

Tilbake

right