Produkter   » Casemodding » LED strips » Produkt

AquaComputer farbwerk USB, aquabus versjon

AquaComputer farbwerk USB, aquabus versjon
Produktbeskrivelse

AquaComputer farbwerk er en innovativ firekanals RGB-kontroller for LED striper. Navnet er avledet fra de tyske ordene "farbe" (farge) og "werk" (fabrikk/verksted). Det er totalt tolv kanaler. En LED stripe bruker 3 kanaler så farbwerk kan brukes til å styre fire RGB LED striper. Hver kanal har en oppløsning på hele 13 bits som gir myke og trinnløse fargeoverganger selv ved lav lysstyrke.

farbwerk arbeider som selvstendig enhet med egene mikroprosessor. Den kan brukes uten å være tilkoblet PC. Fire sensorinnganger for kompatible temperaturfølere kan brukes til å visualisere temperaturer som farger. For kreative brukere med intresse for elektronikk kan sensorinngangene også tilkobles potentiometere for regulering av fargene.

Utgangene på farbwerk kan styres på flere måter.

Direkte fargevalg: Det intuitive grensesnittet til aquasuite brukes til presise valg av farger og lysstyrke.

Fargeoverganger: Aquasuite brukes til å bestemme kontinuerlige fargeoverganger og hastigheten på fargeovergangene.

Effekter: En kurve for lysstyrke kan defineres for å gi en pulserende effekt.

Sensor, hardware: Sensorinngangene på farbwerk kan brukes til å styre utgangene, eksempelvis en temperaturendring fra 20°C til 35°C kan gi en glidende fargeovergang fra blått til rødt. Dette velges i aquasuite.

Sensor, software: I likhet med aquaero kan også farbwerk konfigureres til å bruke softwaresensorer. Kommunikasjonen mellom aquasuite og softwaresensorer som HWiNFO, AIDA64 og Open Hardware Monitor gjør at mange forskjellige systemverdier kan brukes til å styre utgangene på farbwerk, eksempelvis kan CPU belastning brukes for å automatisk justere fargene innenfor et valgt område . Siden disse sensorene også kan aksesseres via Bluetooth er det også mulig å vise dem på en smarttelefon.

For å konfiguere farbwerk trenger du gratisprogrammet aquasuite og en USB tilkobling til PC. aquasuite støtter et ubegrenset antall tilkoblede farbwerkkontrollere. Konfigurasjonen lagres på farbwerk så USB tilkoblingen kan om ønsket fjernes etter første gangs oppsett av farbwerk. I tillegg til USB grensesnittet kan, avhengig av farbwerk versjon, også aquabus og Bluetooth grensesnitt benyttes.

Aquabusversjonen av farbwerk tilkobles aquaero 5/6 via aquabus. aquaero kan konfigureres til å kontrollere utgangene på farbwerk eller overføre sensordata fra aquaero til farbwerk som så prosesseres i farbwerk. Opptil to farbwerk kan tilkobles aqauero 5/6. farbwerk kan selvsagt også brukes som en ren USB enhet uten tilkobling til andre aquabusenheter.

Pakkeinnhold
farbwerk med tilkobling for USB og aquabus. USB kabel, intern (lengde 70cm). Brukerveiledning.
Produktdata
Dimensjon  
Maksimal strøm pr. kanal 2.5 A
Maksimal strøm totalt 8 A

Tilbake

right