Produkter   » Vannkjøling » Koblinger » Nipler, kompresjon » Produkt

Swiftech Lok-Seal kompresjonsnippel, 1/4"BSPx1/2"ID-3/4"OD, sort

Swiftech Lok-Seal kompresjonsnippel, 1/4"BSPx1/2"ID-3/4"OD, sort
Swiftech
Artikkelnr: 11558
Status: På lager
stk à kr. 89,00
Produktbeskrivelse

Swiftech kom sent på banen med kompresjonsnipler, men de kom godt.

Med Lok-Seal serien løser Swiftech problematikken rundt spørsmålet hobbyistene ofte stiller seg, nemlig hvor hardt skal jeg stramme til?

Alle Swiftech Lok-Seal produkter har et spor der O-ringen ligger. Ved tilstramming vil presset gjøre at O-ringen fyller opp sporet etterhvert som Lok-Seal produktet strammes til. Korrekt tilstrammet vil det være ingen eller kun en liten åpningen (omtrent som tykkelsen på et vanlig ark) mellom kompresjonsnippel og eksempelvis vannblokk. Kontroller ved å holde opp mot lyset.

En slik montasje og kontroll vil som oftest kreve at kompresjonsnippelen monteres på vannblokken før den monteres i kabinettet. Hvis det ikke er mulig må kompresjonsnippelen strammes til for hand og etterstrammes med en nøkkel, ca. 1/8 omdreining for harde materialer som metaller og 1/4-1/2 omdreining for myke materialer som plexi og acetal (plast). Ringen på Swiftech Lok-Seal produkter har små flate partier som muliggjør bruke av skifte- eller fastnøkkel for tilstramning.

Kompresjonsnipler har en overfallsmutter som fungerer som slangeklemme, den både tetter og sikrer. Slangen som benyttes må ha korrekt innerdiameter (ID) såvel som ytterdiamater (OD). Til denne kompresjonsnippelen kan kun slange 1/2"ID - 3/4"OD benyttes .

Pakkeinnhold
Nippel med overfallsmutter.
Produktdata
Materiale Messing
Gjengedimensjon 1/4"BSP
Slangedimensjon 1/2"ID - 3/4"OD
Tetning O-rings pakning

Tilbake

right