Produkter   » Vannkjøling » Koblinger » Svivler » Produkt

Swiftech Lok-Seal svivel, 90°, 1/4"BSPx1/4"BSP, sort

Swiftech Lok-Seal svivel, 90°, 1/4"BSPx1/4"BSP, sort
Produktbeskrivelse

På denne svivelblokken kan man eksempelvis skru på en slangenippel eller kompresjonsnippel med 1/4"BSP gjenger.

Eksempel på bruk: Du har en vannblokk med 1/4"BSP gjenger og ønsker en vinklet kompresjonsnippel som kan dreies fritt. Da kjøper du denne svivelblokken samt en kompresjonsnippel.

Med Lok-Seal serien løser Swiftech problematikken rundt spørsmålet hobbyistene ofte stiller seg, nemlig hvor hardt skal jeg stramme til?

Alle Swiftech Lok-Seal produkter har et spor der O-ringen ligger. Ved tilstramming vil presset gjøre at O-ringen fyller opp sporet etterhvert som Lok-Seal produktet strammes til. Korrekt tilstrammet vil det være ingen eller kun en liten åpningen (omtrent som tykkelsen på et vanlig ark) mellom kompresjonsnippel og eksempelvis vannblokk. Kontroller ved å holde opp mot lyset.

En slik montasje og kontroll vil som oftest kreve at kompresjonsnippelen monteres på vannblokken før den monteres i kabinettet. Hvis det ikke er mulig må kompresjonsnippelen strammes til for hand og etterstrammes med en nøkkel, ca. 1/8 omdreining for harde materialer som metaller og 1/4-1/2 omdreining for myke materialer som plexi og acetal (plast). Ringen på Swiftech Lok-Seal produkter har små flate partier som muliggjør bruke av skifte- eller fastnøkkel for tilstramning.

Pakkeinnhold
Svivelblokk, 90°.
Produktdata
Materiale Messing
Gjengedimensjon 1/4"BSP
Tetning O-rings pakning

Tilbake

right