Techbay AS Thermal Grizzly Kryonaut, Termisk Pasta, 1.0 gram
HJEM » Vannkjøling » Termisk pasta » Thermal Grizzly Kryonaut, Termisk Pasta, 1.0 gram

Thermal Grizzly Kryonaut, Termisk Pasta, 1.0 gram

Art.nr.: 12274
Lagerstatus: På lager
77,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Thermal Grizzly holder til i Hamburg og de har i samarbeide med den kjente tyske ekstremoverklokkeren Roman "der8auer" Hartung utviklet termiske pastaer og termisk puter. Konkurrentene har blitt analysert, det har blitt utviklet nye kjemiske sammensetninger og det har blitt testet igjen og igjen og igjen.

Sammelignende tester utført www.pcgameshardware.de og www.overclocking.guide bekrefter at Thermal Grizzly er helt i topp. Forumbrukere rapporterer også om betydelige temperaturforbedringer.

Thermal Grizzly Kryonaut er, som navnet indikerer, spesielt utviklet for ekstremt krevende bruk som kryogenetisk kjøling (eksempelvis flytende nitrogen) og kompressorkjøling. Den typiske bruker vil man finne i de aller mest kravstore overklokkingsmiljøene.

Kryonaut anbefales også til kritiske kjølesystemer i industrien.

Kryonaut bruker en spesiell struktur som hindrer uttørkning selv ved temperaturer opptil 80°C. Denne strukturen sørger også for at blandingen av nanopartikler (aluminium og tinnoksyd) holder seg optimalt fordelt slik at kompenserer for ujevnheter på kontaktoverflatene.

Pakkeinnhold
Sprøyte med termisk pasta. 2 stk. applikatorer.
Produktdata
Mengde 0,27 ml / 1 gram
Termisk ledeevne 12,5 W/mk
Termisk motstand 0,0032 K/W
Elektrisk ledeevne 0 pS/m
Viskositet 120-170 Pas
Spesifikk vekt 3,7g/cm³
Temperaturområde -200°C til +350°C

Spesifikasjoner & Dokument

 

Tilbehør

Reviews

Fane5