Techbay AS Watercool HEATKILLER® IV PRO (Intel) Copper
HJEM » Vannkjøling » Vannblokker, prosessor » Intel 1150-1151-1155-1156-1200 » Watercool HEATKILLER® IV PRO (Intel) Copper

Watercool HEATKILLER® IV PRO (Intel) Copper

Art.nr.: 11929
Lagerstatus: På lager
1036,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Den forrige versjonen av HEATKILLER var i toppklassen helt fra den kom på markedet i 2009 frem til årskiftet 2014/2015. Den nye versjonen, HEATKILLER® IV, parkerer konkurrentene både på temperatur og vanngjennomstrømning. Dette er kort sagt pr. mai 2015 den beste CPU vannblokken.

Innovasjonsfokuset var den nye kjølestrukturen. Finere mikrofinner øker kjølearealet vesentlig. Vannstrømningskarakteristikken ble også optimalisert og har nå et high-flow design som også passer utmerket til svakere pumper. Ingen jetplater reduserer faren for oppsamling av partikler i kjølestrukturen.

HEATKILLER® IV kommer også med en forbedret monteringsmetode. Med Easy-Mount-System får man et presist og korrekt kontakttrykk mot CPU. Faren for feilmontasje er i praksis ikke tilstede. Vannblokken kan demonteres og remonteres uten å røre hovedkortet.

Senteravstanden mellom gjengehullene for nipler er øket til 25mm, med andre ord god plass til kompresjonsnipler og grov slange.

HEATKILLER® IV produseres med state-of-the-art CNC maskiner i Watercool sitt hovedkvarter ved Warenshof i Tyskland.

NB! Termisk pasta medfølger ikke.

Pakkeinnhold
Vannblokk. Montasjemateriell.
Produktdata
Dimensjoner (HxBxD) 66x59x17mm
Vekt 450 gram
Materiale Kobberbunn. Kobberhus. Innlegg av polert rustfritt stål.
Gjengedimensjon 1/4"BSP

Spesifikasjoner & Dokument

 

Reviews

Fane5